BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 14 May 2011

i like....

hahahah..

minggu ni da statrt exam
so..dapat tngok mcm2 ragam org untok hadapi exam
mintak2 la exam ni aku dapat jwab dengan cemerlangnya..
amin..
4flattt
insyaallah...

MAY GOD BLESS ME

TQ>>CIKGU>SAHABAT2 sekalian..yg bnyk membantu aku...kongsi ilmu...

Saturday, 7 May 2011

paling.....

hmm...hari ini ak ngan kengkwan yg len p study kat libry taman jubli

fuzah.apit.n ain..
ya allah
ramainya kat situ
motor bercambah kat parking
..ehhehe..AKU BUKN NK CITAR PASAI ORG RAMAI..
main poin utama..MALU SNGT...
mngapa perkara ini terjadi kat aku???
aku dengaq lagu
boh earfon la
ttba apit tukaq lagu tu ka lagu siam
aku pon xpham
ttba satu rangkap tu aku dpt tangkap word dia
BOB.MAI..MAI..
apa lg..
aku pon ikot balik apa yg disebut
TIBA2..
aku tngok ain..apit..fuzah..
pandang aku n gelak kat aku..
apa kes depa nih
apa yg x kena..
tunduk2 kemaluan plak
pastu..ak ngok owg sekeliling plak
semua dok perati aku..
aduhhh....
hahahahahah
bwu ak pham...
ain kata aku sebut
BOB.MAI.MAI.
tu kuat sngt..
ya ka???
ha la...semua pakat diam
ttba dengaq aku sebot word tu
aku pon x sedaq..
ya la a
aku boh eafon
buka sound kuat...
aku budget aku ckap plan gila..
malu..malu..malu...

BOB.MAI.mAI..punca aku malu siot....

T.E.R.I.S.T.I.M.E.W.A

hari ini 8/5 2011

adlah tarikh penting
HARI IBU.....
tanpa mak kita sapa lah kita
xmungkin kita dapt bernafas di bumi ini
setiap pengorbanan mak sangt bernilai
tiada nilai gantinya....
Emakku..
NORRIZAH BINTI HASSAN
engkaulah insan teristimewa yg dikirimkn allah untuk aku
dia sempurna di mataku.
sngt sporting.....
slalu memberi semangat..perangsang dan motivasi kepada ceq..

IBU..
IBU..
ENGKAULAH RATU HATIKU

SAYA SYG MAK
DULU>>
KINI>>
SELAMANYA

dri: anakmu...

Monday, 2 May 2011

sesungguhnya....

aku syg kat dia..
aku suka tengok dia senyum...(tomei)

dia sngt menarik
TP
semua hnya pandangan dri jauh ja..
.
hnya tuhan yg tahu.... ;

semoga dia bahagia;